A fogorvos válaszol

Szuvas fog, daganat?

.

Tisztelt Doktor ur/nő!
Kb olyan két hónapja van egy lyukas fogam, ami letört időközben, mivel nem fájt, es most sem fáj, és esztétikailag sem zavaró mert a jobb felső leghatso fog, így elhanyagolt, es csak pénteken jutok rendelőbe, azert ilyedtem meg mert a fog inyem tetején végig vannak piros foltok, es ahol letört a fogam mintha lenne egy dudor, valamint a szuvas fogbol, mintha kijonne a fogbel iny. Nem akarok hulyeseget írni, ez lehetséges? Vagy mit erezhettek, lehet, hogy daganat áll a háttérben? Mostanában ha lehajolok, vagy gyorsan változtatok a testhelyzetemen enyhén meg szédülök nem tudom, hogy lehet e köze hozzá, köszönöm szépen előre is!

Válasz

Kedves Kérdező!

A letört, elhanyagolt fog valószínűleg el van halva. Ennek következményeként a gyökércsúcson megjelenő elváltozás okozhat hasonló panaszokat.

Kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk