A fogorvos válaszol

Szuvas fog fájdalom, arcduzzanat

N. Vivien

Tisztelt fogàszat!

Van egy kis szuvas rágó fogam,jobb oldalon felül amivel úgy mentem el a fogasztra hogy csak furjàk, tömik. Kaptam érzéstelenítő is. De miközben csináltàk elkezdett nagyon fájni az orvos már látta a pulpàkat is, volt valami ami egy picit be is vérzett (nen tudom mi volt az asszisztensnek mondta) Ezért úgy látta hogy gyökérkezelés kell neki. Mivel nagyon érzékeny volt érzéstelenítő mellet is ezért nem kezdték el,mondták idegölő gyógyszert tesznek bele és 5 nap múlva menjek vissza megnézik. Utána kijottem a rendelőből, és rá 10 percre rà feldagadt az arcom. Az mitől lehet talán be volt gyulladva az a fog? Azt valami el indult? Gondolom a fájdalom az természetes mert igen kínzó fájdalom történt mert a fogorvos sem erre számított 🙁 ő is sima tömést gondolt.
Köszönöm előre is a szíves segítségét!

Válasz

Kedves Kérdező!

Az Ön által leírtak alapján nem jellemző látványos arcduzzanat a beavatkozást követően. Szubjektíve Ön érezheti úgy az érzéstelenítő miatt, de rendszerint ez nem valós panasz. Kérem keresse fel kezelőorvosát kontroll céljából!

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk