A fogorvos válaszol

szuvasodás fognyaknál

.

Üdvözlöm !

A véleményét szeretném megkérdezni, bár gondolom így látatlanban ez nehéz.
A felső fogsoromban az utolsó fog a fognyaknál (ínyemnél )kívül is belül is el van színeződve,lyukas.Jártam vele fogorvoshoz,aki többször ecsetelte,de most már a húzást látja megoldásnak. Kérdeztem,hogy gyökérkezelni, betömni nem lehetne-e?Azt a választ kaptam,hogy nem, mert úgyis letörne a fog.
Én úgy emlékszem,hogy nekem már tömtek be ilyen fognyaknál levő lyukat.
Ön szerint érdemes lenne esetleg egy másik fogorvosnak megmutatni,hátha ő tudna kezdeni vele valamit.
Üdvözlettel
Bné Magdi

Válasz

Kedves Magdi!

Valóban látatlanban nem tudok ebben az esetleg konkrét válasszal szolgálni. Tény, hogy amennyiben a nyakban curkulárisan (körben) szuvas a fog, azt egyszerűen betömni nem lehet. A kezelési lehetőségek megítéléséhez személyes konzultációra és röntgenfelvétel(ek)re van szükség. Ja úgy érzi, kérhet másodvéleményt. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk