A fogorvos válaszol

Tanácstalan vagyok.

D. Judit

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!

Lenne több kérdésem ha lehetne?!
A napokban vettem fogköztisztító kefèt és szeretném megkérdezni,hogy miért volt az,hogy elől a szemfogam közötti részt akartam tisztítani es kissè vérzett az ínyem közbe meg egy kis rés keletkezett utána a két fogam között. Ön szerint mitől lehet ez? Valami barnás részt kapartam ki az lehet fogkő vagy mar más?
Valamint hogy kell alkalmazni ezt a kefét vagy használjak mást? Egyébként Lacalut fogkrémet használok.
Vármi mielőbbi válaszát!

Üdv:Judit

Válasz

Kedves Judit!

Ínye vérezhetett fogkő miatti ínygyulladástól vagy attól, hogy esetleg nem megfelelően használta a fogköztisztító eszközöket és megsértette az ínyt. Javaslom keress fel kezelőorvosát, szükség esetén fogköveit el kell távolítani, kezelőorvosa vagy szájhigiénikusa segítségével pedig elsajátíthatja a fogköztisztító eszközök helyes használatát, ezért a megvásárolt termékeket javaslom vigye is magával.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk