A fogorvos válaszol

tea okozta elszíneződés eltávolítása

Tisztelt Doktornő/Doktorúr,Olyan kérdésem lenne, hogy a tea illetve a kávé lerakódást a fogakról fogkrémmel van-e mód eltávolítani teljes mértékben, hogy az ne okozzon tartós elszíneződést?Olvastam a Clinomyn Sensitive fogkrémről,melynek vásárlói tájékoztatójában azon felül, hogy dohányosoknak ajánlják, az is írva van, hogy teát ill. kávé fogyasztók számára is ajánlott,mert mélyen tisztítja a fogakat.Ez valóban így lehet? Ajánlja-e Ön e fogkrém használatát? és ha igen, milyen gyakorisággal?Mellesleg nem dohányzom,kávét ritkán iszom,teát viszont sokszor, hiszen szeretném élvezni annak olyan sok pozitív hatását.Köszönettel : S.Viktória

Válasz

A teák közül a fekete tea gyakori fogyasztása okozhta sárgás- barnás elszíneződést a fogakon. A clinomyn fogkrémet lehet használni, naponta egyszeri fogmosás ajánlott vele.

Az, hogy ezzel a fogkrémmel tökéletesen semlegesíteni lehet a tea színező hatását, az a teafogyasztás gyakoriságától és a fogyasztott tea erősségétől függ. Abban az esetben, ha az elszíneződés megjelenik a fogak, akkor azt professzionális dentálhigiénés kezeléssel lehet eltávolítani.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk