A fogorvos válaszol

Tejfog

S. Monika

Tisztelt hölgyem, Uram.
Azzal a kérdéssel fordulnék önökhöz, hogy a 6 eves kisfiam be utotte a ket fogat also sorban kozepen. Egymas melletti. Es elkezdett mozogni. Ha hozza er a nyelvevvel akkor faj neki egy kicsit. Nem verzik es nemis verzett amikor be ütötte. Ilyenkor mit lehet tenni visza fog illeszkedni a fog a helyere nem mozdult el semmi csak mozog. Menjunk fogorvoshoz? Szukseges orvoshoz fordulni? Köszönöm előre is a választ udv moni

Válasz

Kedves Moni!

Mindenképpen meg kellene mutatni egy gyermek fogszakorvos kollégának, hogy kiderüljön, van-e valamilyen teendő a fogacskákkal.

Rendelőnkben Dr. Nyúzó Brigitta kolléganőm várja a piciket!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk