A fogorvos válaszol

Tejfog betömése bódításban

M. Olivia

Kedves Doktor nő!

Július elején voltunk a kisfiammal (5 éves) állapotfelmérésen Önnél és ott talált lyukat az egyik őrlőjén (tejfog).
A tömés elvégzéshez nyitva kéne tartania végig a száját, amire a jelenlegi hozzáállását nézve igen kevés az esély : ( A fogat viszont be kéne tömni, hogy ne romoljon tovább, így az merült fel bennem, hogy lehetséges e, hogy bódításban történjen a fogtömés?
válaszát várva üdv.

Válasz

Kedves Kérdező!

Sikerült egyezetetni dr. Zatik Annával. Bódítást gyermekeknek klinikánkon nem kivitelezünk, csak felnőtteknek.  A gyermekfogászati klinikán végeznek ilyen jellegű beavatkozásokat, ha akut lenne a helyzet. Amennyiben nem akut, fél év múlva érdemes újra próbálkozni, hátha akkor már jobban kooperál a kisfia. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk