A fogorvos válaszol

Tejfog mögé nőtt csontfog felnőttkorban

.

Kedves Doktor Úr/Doktornő!
22 éves vagyok, az egyik szemfogam tejfog. Mögötte kinőtt a csontfog. Kb 1,5-2évvel ezelőtt kezdődött, nem fájt, nem mozgott a tejfog így sajnos nem fordítottam rá figyelmet. Nemrég elkezdett enyhén mozogni, és egy kicsit fáj is. Van arra lehetőség ha eltávolíttatom, valahogyan a megfelelő helyre kerüljön a csontfog? Magától visszahúzódik, fogszabályzó, műtét?

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Klinikai vizsgálat és röntgen nélkül annyi mondható, hogy nagy valószínűséggel fogszabályozó kezelésre lesz szükség, javaslom keressen fel fogszabályozó szakorvost, hogy személyesen megbeszélhessék a lehetőségeket. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk