A fogorvos válaszol

Tejfog szuvasodás

K. Péter

Kedves Uniklinik,

Kisfiam miatt írok Önöknek, a segítséget, tanacsukat szeretném kérni, hogy valószínűleg egy trauma miatt romlásnak indult a felső egyik foga, mit lehet tenni?
Nem tudom fotót tudoke mellékelni Önöknek, ha igen szívesen küldök, a covid miatt probálnám a személyes konzultációt elkerülni.

Üdvözlettel,
Péter

Válasz

Kedves Péter!

Legalább egy fényképet szügség volna látnunk, valamint további információra (gyermeke életkora, az említett baleset körülményei)  is szükség van. Ezeket kérelem az [email protected] címre küldje el. Kérem eredeti üzenetét is másolja be az e-mailbe.  

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk