A fogorvos válaszol

tejfogak felnőtt korban

.

Kedves Doktornő/Úr! Az én problémám a következő lenne, 28 éves vagyok és a két szemfogam helyén még mindig a tejfogaim vannak. Sokáig nem lett bántva, nem volt velük gond, de egyre jobban idejét érzem annak, hogy megváljak tőlük és ez kölcsönös. Egyszer más helyen már konzultáltam ez ügyben de az mellett, hogy nagyon nagy költségeket soroltak fel az ezzel járó fogszabályzásra még azzal is riogattak, hogy fájdalmas és időigényes művelet is lenne mire a rendes fogaimat a szájpadlásomból le tudnák húzni a helyükre. Kérem, válaszoljanak arra, hogy ilyen jellegű eljárásra van e Önöknél lehetőség illetve az is érdekelne hogy mindez nekem mennyibe FOG „fájni”. 🙂 Köszönöm a választ előre is.

Válasz

Fogászati központunkban van fogszabályozás, ahol hasonló esetekkel is foglalkoznak fogszabályozó szakorvos kollegáim. Kérem keresse fel fogszabályozás szakrendelésünket konzultáció céljából.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk