A fogorvos válaszol

Tejfogra korona

.

Tisztelt Dr.!Érdeklődnék, hogy van-e arra lehetőség, hogy szuvasodó tejfogakat rendbe hozzanak gyerkőcnél? Láttam olyan megoldást, hogy koronát tesznek a kis tejfogakra. Csinál ilyet valaki Mo.-on? A környéken érdeklődtem, de hallani sem akarnak róla. 4éves kisfiúról van szó, az első 4 fogacskája elég csúnya. Nagyon szeretném rendbe hozatni neki.Nagyon köszönöm a választ előre is

Válasz

Tejfogak esztétikai rehabilitációja koronákkal szinte megoldhatatlan feladat, mivel maga a koronák elkészítése is akadályokba ütközik, illetve a koronákat folymatosan cserélni kell az állcsont növekedésével!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk