A fogorvos válaszol

Teljes fogsor implantátum

Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő!
Teljes fogsor pótlásának menetével kapcsolatban lenne gyakorlati kérdésem. Mi ennek a menete? Alsó- és felső fogsor pótlása egyszerre történik vagy külön-külön? Van-e olyan átmeneti megoldás a húzás/implantátumok beültetésének gyógyulási idejére (3-6 hónap) amellyel a foghiány legalább a mosolyvonalon pótolható (a teljes fogatlanság elkerülésére)? Csontbeültetés még meglévő, de fogágybetegség miatt meglazult fogállomány megmentésére is alkalmazható?
Köszönettel várom válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérdéseire pontos választ csak az Ön fogazati statuszanak ismeretében lehet adni, ugyanis a még meglévő fogak száma és elhelyezkedése, a későbbi pótlás kivitelezésének lehetőségei elméletben szinte végtelen variációs lehetőséget adnak ki.

Ideiglenes fogpótlás a fogatlanság elkerülésére minden esetben lehetséges.

Csontbeültetést nem alkalmazunk fogágybeteg fogak megmentésére.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk