A fogorvos válaszol

Teljes foksor potlása

M. József

Üdvözlöm!! Teljes fogsor potlást szeretnék felül, alul inplantátum beültetéssel!! Dió implantátum érdekel és ár! Üdv:József

Válasz

Kedves József!

Árajánlatot minden esetben kizárólag személyes konzultáció alkalmával áll módunkban adni.

Az Ön által igényelt beavatkozást egy panoráma felvétel, illetve egy CT felvétel kell, hogy megelőzze. Ezen felvételek alapján fogja megmondani egy szájsebész kolléga, hogy egyáltalán lehet-e implantálni Önnek, és ha igen, milyen módon. PL.: kell-e megelőző csontpótló beavatkozás, ha igen, milyen típusú műtétre van szüksége. Fontos tudni továbbá azt is, rendelkezik-e valamilyen háttérbetegséggel, milyen gyógyszereket szed, ami esetleg eleve kizárja az implantálás lehetőségét.

A fentiek miatt kérem keresse szájsebész kollégáimat bizalommal!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk