A fogorvos válaszol

Térképnyelv?

.

Tisztelt Uniklinik!

Van a nyelvemen egy folyamatosan visszatérő, kiújuló, vándorló gyulladás, térképnyelvnek tűnik számomra abból, amit az interneten olvastam, de szeretném megnézetni egy szakorvossal önöknél. Melyik orvos kollégájuk az, akihez érdemes ilyen problémával fordulnom?

Előre is köszönöm a választ!

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A térképnyelv inkább állapotnak tekinthető, mint betegségnek. Gyakran akkor jön elő, amikor az ember stresszesebb, vagy esetleg betegség miatt az immunrendszere kicsit gyengébb. Az esetek döntő többségében panaszmentes, amennyiben az érintett területen égő érzést tapasztal, kerülje a nagyon csípős, fűszeres ételeket.

Ilyen problémával keresse bátran bármelyik parodontológus vagy szájsebész kollégánkat!

Üdvözlettel

Uniklinik

Kapcsolódó kezelések

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk