A fogorvos válaszol

Tisztelt Doktor nő/Doktor úr

H. Tomi

Ma voltam fogászaton fel 10kor kaptam az érzéstelenítőt ki húzták a fogam, de már 2 óra lesz. Meddig tart ez? A fél arcom a szám le van zsibbadva és nem érzem. Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Az érzéstelenítő hatásának ideje sok mindentől függ.

Több típusú érzéstelenítési technika alkalmazható. Jellemzően az alsó állcsont zsibbadása jellegéből adódóan elhúzódóbb időben, mint a felső fogak érzéstelenítése.

Az érzéstelenítő oldat hatásának idejét az arra való egyéni érzékenység is befolyásolja, egyéb szedett gyógyszerek, alkoholfogyasztás gyakorisága stb.

Általában 2-3 óra alatt teljesen megszűnik a zsibbadás érzés.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk