A fogorvos válaszol

Tisztelt Doktornő/Doktor úr!

R. Lipi

Negy darab fogpotlasom van a bal felso oldalon, ket lecsiszolt fogra van felragasztva a negy tag. Lecsereltettem, mert mar 15 eves volt es a foginy nagyon lecsuszott rola mar. Ket het mulva letorott az egyik tag belso fele majd ma a kulso fele is. Korulbelul a mu tag fele hianyzik. Az lenne a kerdesem hogy komplett cserelelik ezeket es vagy, lehet javitani?
Koszonom a segitseget!

Válasz

Kedves Kérdező!

Amennyiben a végleges pótlásból törtek le darabok, úgy az egész pótlást újra kell készíteni. Javítani nem érdemes, ugyanis ha 2 hét után sérült a kész pótlás, ott valamilyen hiba csúszott a készítés folyamatába. 

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk