A fogorvos válaszol

tömés utáni fájdalom

Tisztelt Fogászat!Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni,hogy fognyaki tömés utáni fájdalom meddig tekinthető normálisnak.Az elmúlt két hétben több fogamat is tömték,mivel sajnos a fognyakak eléggé kopnak.Az elmúlt csütörtökön jobb oldalt alul hármat is.A doktornő mondta,hogy fog egy ideig fájni de majd elmúlik.Pontosan nem tudom melyik fognál de az imént említett helyen érzek fájdalmat.Elég nagy felületen kellett csiszolni,tömni ezért azt is olvastam,hogy még hozzá kell szokni a tömítő anyaghoz a fogamnak.Pénteken nyaralni utazunk(1 hétre) ezért addig már nem tudok orvoshoz menni.Algoflex 400 tabletta felét veszem be ha már nagyon fáj a fogam,ez hamar és sokáig hat.Azt szeretném megtudni mennyi a türelmi idő ilyen típusú kezelés után a fájdalom megmaradásának illetve meddig használhatom ezt a tablettát?Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz

Ezen fájdalomcsillapítóhoz nincs hozzászokás.

A fokozott érzékenység, fájdalom megléte akér 1 hónapi is tarhat. Aban az esetben, ha semmilyen javulás nem tapasztalható kérem, keresse fel kezelőorvosát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk