A fogorvos válaszol

Tömöt fog

Szép estét nekem csutortokon be tomték a szemfogam hatalmas nagy jukvolt bene az ideg szal bent maradt a doktor ur harom rétegel védte le de adig nem fajt csak erezekeny volt amiota be tömte fajaz arcom meg duzad es faj a fogam ha eszek azt mondta a doktor ur hogy igy veszejes fajdallom csilapitot szedek … ijenkor mi a teendő? mit fog csinalni a fogamal a doktor ur? nem akarnám hogy ne legyen elől fogam válaszat előre is köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

A mély szuvasodás ellátásakor előfordul, hogy a fog elhal. Ilyenkor sokszor az arc feldagad és a fog fájdalmat is okoz.

Ilyen esetben a következő lépés a fog gyökérkezelése, majd általában koronával való ellátása, tehát nem kell félni, nem a foghúzás a következő lépés. Kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk