A fogorvos válaszol

Tömött fog

F. Beata

Tisztelt doktor . Olyan kérdésem lenne hogy betömték a kis örlő fogam. Rágásra nem mindig fáj de hidegre melegre ugyan olyan érzékeny mint tömés előtt. Ez normális? 3 hónap mulva kell vissza mennem ezzel a fogammal kapcsolatba controlra . Köszonom válaszát

Válasz

Kedves Kérdező!

Bizonyos esetekben lehet normális. Pl. ha mély volt a szuvasodás, elképzelhető, hogy az adott fog csak hosszabb idő után tud megnyugodni, kell egy kis idő neki.

De előfordulhat az is, hogy a fokozott hideg érzékenység egy fognyaki kopásból származik, ami a töméstől független helyen van, és azzal nem függ össze.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk