A fogorvos válaszol

Túlterhelés

R. Tibor

Tisztelt Doktor! Igyekszem rövid lenni.
Az elmúlt hónapokban 5 felső fogamat távolították el. Hiányzik jobb felső 3-4-5 – 6os másik oldalon szintén felül bal oldalon 6-5-ös. Itt jön a probléma. Nagyon fáj a felső egészséges bal 4es és a felső jobb egészséges 2es. Tudni kell hogy éjszaka csikorgatom a fogaimat hiába a harapasemelo ilyen olyan sín nem segít arra a két fogra megy az összes nyomás. Jövőheten kapom meg a ideiglenes fosort a hiányzó helyek pótlására amíg nem lesz az implantáció beultetese addig is ne arra a két fogra menjen a nyomás. A kérdésem önhöz az ideiglenes kivehető fogpótlás (abban fogok aludni) tényleg segíteni fog hogy az a 2 fogam helyre jojjon végre?? Iszonyú ez a fájdalom és a fogorvos azt mondta csak ez segíthet egyenlőre. Szeretném az ön véleményét kikerni hogy már tényleg csak egy hetig kell szenvednem megkapom a kivehető ideiglenest és elmulnak a panaszok? Köszönöm
Tisztelettel : Alexandra

Válasz

Kedves Alexandra!

Sajnos látatlanban nem tudok válaszolni a kérdésére.

A leírtak alapján elképzelhető, hogy a kivehető ideiglenes pótlás lényegesen enyhíteni fogja panaszait. 

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk