A fogorvos válaszol

Üdvözlöm

D. Éva

A kérdésem az lenne hogy ide kezelték a fogamat kitisztított át de viszont nem hatott a Az érzéstelenítő így nagyon meg lettem kínoz hogy mikor ki tisztították a fogam azt mondta a doktornő hogy ha Hétfőn megyek akkor ugyanez a procedúra verdám És ha fájni fog a tisztítás akkor kihúzza a fogamat A kérdésem az lenne mire számíthatok mert legutóbbi tisztítás nál borzasztóan fájt és nagyon megviselt ez az egész!?

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A fog eltávolításának nem indikációja az, ha nehezen érzésteleníthető el (arról nem is beszélve, hogy jó eséllyel lenne a foghúzás is több, mint kellemetlen). Az, hogy mennyire van gyulladásban a foga, hogy sikerül elérzésteleníteni illetve ezek miatt milyen lesz a kezelése, de javaslom ha fájdalma van azt mindenképp jelezze kezelőorvosának és vitassák meg, milyen esélyei vannak a fogának és milyen lehetőségei vannak még  az eltávolításon kívül.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk