A fogorvos válaszol

Új porcelánkorona

M. Julianna

Tisztelt Dotor Úr-Nő! Pár napja rakták fel alsó porcelán körhidamat. 12 fog+ üvegpillér,a problémám az lenne,még most sem tudok vele rágni,rettenetesen feszül közben,olyan érzés mintha mennének oldalra a fogaim. A másik ami nagyon zavar,folyamatosan fémes ízt érzek. Pedig a teljesen fémmenteset kértem,ami még drágább is volt. Mivel fémallergiám van.Sokszor van hányingerem,és borzasztó ez a feszítő érzés. Kérem adjon tanácsot,mit tudok tenni,ki dobtam az ablakon a sok pénzt,ha nem bírom megviselni az új fogaimat? Nagyon el vagyok keseredve,előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy frissen felkerült hídpótlással kapcsolatban, illetve minden felmerülő problémával kapcsolatban érdemes a beavatkozást végző orvost felkeresni, hiszen ő ismeri a kezelés összes részletét, illetve az Ön teljes anamnézisét.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk