A fogorvos válaszol

Utazás fogászati kezelés alatt

Üdvözlöm!
Jelenleg egy hosszabb fogászati kezelés alatt állok. A felső fogsoromon jelenleg hagyományos rögzített fogszabályzót viselek, ennek oka, hogy a jobb oldalon a 3.fogam kiesett, ami kiderült, hogy tejfog volt. Mivel a csontfogam is megvolt, így a kivezetése mellett döntöttem. A csontfogat február végén tárta fel szájsebész, majd egy szalaggal azt a fogszabályzóhoz rögzítették. A fog elég közel van már a kitörési ponthoz, azonban még az ínyben van. A kérdésem az lenne, hogy így utazhatok-e repülővel, van e valamilyen hatása erre? Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Nincs akadálya repülős útnak a kezelés ideje alatt.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk