A fogorvos válaszol

üvegpilléres megoldás

Tisztelt DoktorÚr/Nő!6-7 éve a bal alsó és jobb alsó fogaim üvegpilléres megoldással készültek, ami nekem bevált. A minap egy másik fogorvoshoz kerültem, aki azt a felvilágosítást adta, hogy akinek rákos betegségre van hajlama ezt nem lett volna szabad alkalmazni. 8 éve egyik vesémet kivették rosszindulatú daganat miatt. Most kétségbe vagyok esve, hogy mitévő legyek. Én a kivehetős fogat nem bírom elviselni a fogbeültetést sajnos anyagilag nem tudom fedezni. Várom válaszát.Köszönettel: Erzsi

Válasz

Az üvegpilléres megoldással az a gond, hogya tartópilléreket kimozgatja. Kérem, küldje el on- line honlapunkon keresztül legfrisebb panorámafelvételét, amely alapján részletes kezelési tervet és árajánlatot tudunk Önnek adni!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk