A fogorvos válaszol

üvegpilléres megoldás

Tisztelt DoktorÚr/Nő!6-7 éve a bal alsó és jobb alsó fogaim üvegpilléres megoldással készültek, ami nekem bevált. A minap egy másik fogorvoshoz kerültem, aki azt a felvilágosítást adta, hogy akinek rákos betegségre van hajlama ezt nem lett volna szabad alkalmazni. 8 éve egyik vesémet kivették rosszindulatú daganat miatt. Most kétségbe vagyok esve, hogy mitévő legyek. Én a kivehetős fogat nem bírom elviselni a fogbeültetést sajnos anyagilag nem tudom fedezni. Várom válaszát.Köszönettel: Erzsi

Válasz

Az üvegpilléres megoldással az a gond, hogya tartópilléreket kimozgatja. Kérem, küldje el on- line honlapunkon keresztül legfrisebb panorámafelvételét, amely alapján részletes kezelési tervet és árajánlatot tudunk Önnek adni!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk