A fogorvos válaszol

válaszra reflektálok

A kérdésemben kikezelt tályogot állami intézményben kezelték ki, elég kevés felvilágosítással, ezért érdekelt volna más vélemény is.

Válasz

Kedves Kérdező!

Ebben az esetben is kevés az információ, ami rendelkezésünkre áll.

Van olyan eset, amikor a tályogba egy úgynevezett gézcsíkot, vagy gumicsíkot helyeznek, direkt megakadályozva annak összezáródását, hogy a keletkezett váladék a továbbiakban is tudjon ürülni.

Fontos kérdés, hogy a tályog okát megszüntették-e, pl. kihúzták-e az azt okozó fogat, Önnek milyen háttérbetegségei, szedett gyógyszerei vannak, melyek a gyógyulási folyamatot befolyásolhatják stb…

Összességében alap esetben záródnia kell a területnek.

Bizonytalanság esetén kérem keresse fel a beavatkozást végző intézményt kontroll céljából!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk