A fogorvos válaszol

VALPLAST

A VALPLAST kivehető teljes felső fogsort ideiglenes használatra javasolják. Az ideiglenesség mennyi időt jelent, illetve, ha egyetlen fog sincs felül mennyire tartós a rugalmas VALPLAST fogsor?Köszönettel N. Erzsébet

Válasz

Az ideiglenes teljes vagy részleges kivehető fogsort 6-9 hónapra javasolt viselni, addig, míg az implantátumokra nem terhelhető az új fogpótlás, vagy nem készül végleges protézis.

A kemény műanyag fogsor bármely összetevőjére jelentkező allergia esetén ajánlott a Valplast fogsort véglegesként használni.

A fogsorokat, bármely anyagból is készül 4 évente mindenképpen ajánlott cserélni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk