A fogorvos válaszol

VALPLAST fogsor

Tisztelt Doktornő !Mi a véleménye a VALPLAST részleges pótlásról ? Több fórumon is olvastam , hogy sok előnye van , de vannak hátrányai melyet nem részleteznek . Leírná a előnyeit és a hátrányait konkrétan ? Tisztelettel és köszönettel . Lapaj

Válasz

A Valplast fogsort csak ideiglenes megoldásként javallt alkalmazni. Ennek oka, hogy mivel csak a nyálkahártya- csont alapzatra támaszkodik és fogakra csak döntögető erőt közvetít, illetve akadálytalanul süllyed bele a nyálkahártyába, így károsítja azon fogak fogágyát (íny, csont), amelyeken rögzül. Ez előbb- utóbb a tartófog kimozdulásához vezet.

Az előnye, hogy gyorsan elkészül, csökkenthető kiterjedésű és esztétikus.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk