A fogorvos válaszol

Van egy dudor az állkapcsom alatt

Jó napot. Egy olyan kérdéssel fordulnék önökhöz, hogy az állkapcsom alatt, a nyakamhoz közel van egy kisebb dudor. Nem fáj csak akkor, ha inzultálva van, megnyomom, stb.. Nehezen észre vehető de engem zavar, hogy mi lehet az. Az elmúlt 2 hétben vettem észre, a mérete nem változott azóta.
Köszönöm, ha foglalkoznak a kérdésemmel és válaszolnak rá.

Válasz

Kedves Kérdező!

A leírt jelenség hátterében több ok is állhat, fizikai vizsgálat és esetleges egyéb vizsgálatok nélküli azonban a konkrét okot megmondani nem lehet. Javaslom, mindenképp keressen fel szájsebészei rendelést, amennyiben szükséges, onnan továbbirányítják.

 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk