A fogorvos válaszol

Van megoldás?

V. Rózsa

Tisztelt Fogklinika!

Azért írok Önöknek, hogy a jelenlegi /speciális ?/ problémámom tudnak e segíteni,mielőtt felkeresném Önöket.

Nekem 2014 óta implantátumokkal beültetett fogaim vannak az összes /ragasztásos/Sajnos az utóbbi időkben nem mentem el kontrollokra és meglett a baj. Az alsó fogsorom fogínye begyulladt az implantátumok alatt és úgy tűnik „csontpótlás” szükséges.

Két variációt javasoltak ahol ezt műtötték.

Az egyik a csontpótlás /kb 1 évig nem lenne alsó fogsorom/ és utána még egy ínyműtét is.
A második variáció pedig az alsó fogsorom újboli műtétje számomra mindkettő megfizethetetlen és létbiztonságot okozva mindez./nem vagyok már fiatal/

A kérdésem az, hogy egy költségmentesebb megoldás lehetséges e? Mondjuk ha ez kicserélődne mini implantátumos kivehető fogsorra?Csak az alsó fogsorral van gond.
Ez a variáció megoldható lenne és körülbelül mennyibe kerülne ez a műtét?
Nem hiszem, hogy nincs erre megfelelő megoldás.
Bízom a pozitív válaszában,segítségében.
Tisztelettel

Válasz

Kedves Kérdező!

Problémájára látatlanul, szájvizsgálat, illetve röntgenek/CT-felvétel megtekintése nélkül sajnos nem lehet válaszolni, árajánlatot pedig még inkább nem tudunk adni.

Egy személyes szájsebészeti konzultációt követően lehet csak kezelési tervet/terveket felvázolni, illetve ezek költségvonzatát tisztázni.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk