A fogorvos válaszol

Varratszedés

N. Vivien

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
02.02-án távolítottak el egy jobb hatsó, rágófogam, szájsebeszeti úton, aminek helyét össze is varrták. A seb rohamosan gyógyul. A mai bap folyamán viszont arra lettem figyelmes, hogy a varrat egy helyen elengedte, fájdalom mentesen, nem hagyva maga után nyomot, majd ezt, ugyan azon az oldalon kovette a másik varrat is, szinten ugyan úgy mint az előző. Fajdalom mentes, minimális rés van a helyén viszont, így a számban fityeg egy cérna darab amit még kettő helyen tart az ínyem. 02.09.-én kerülne sor varratszedèsre. A kérdésem pedig az lenne, hogy mit tudok a varrat azon felével kezdeni, ami már nem kapaszkodik az ínyenhez, ugyanis félő, hogy ráharapok, így kárt téve a sebbe.

Válaszukat előre is köszönöm!

Tisztelettel
N. Vivien

Válasz

Kedves Vivien!

A varrat valószínűleg nem engedett el. A seb gyógyulás közben húzodik össze, így a varrat hosszabbnak tűnik.

Teendő nincs vele, amennyiben panaszmentes a gyógyulás.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk