A fogorvos válaszol

Véglegesen felragasztott híd

Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

Ma ragasztották fel véglegesen az 5 tagú hidamat,ami alul a szemfogam és a mellette lévő fogon van hátul pedig az utolsó örlő fogamon. 20 évig volt hídam, az kisebb volt, de sajnos 2 éve le kellett vetetnem. A mostani híd még egy kicsit feszül és elég kényelmetlen, amikor összezárom a fogaimat, már rengeteget csiszoltak belőle, a felül lévő egészseges fogaimat is, de még mindig magas. Már így sem a legszebbek és nem tudom mit tegyek, forduljak másik fogorvoshoz vagy menjek vissza és akkor mar annyira le lesz csiszolva, hogy a fém is látszani fog.

Köszönettel,
Vera

Válasz

Kedves Vera!

Elvileg minden rendelő vállal garanciát az elkészült pótlásokra, ennek időtartama rendelőnként változhat.

A jelen problémát első körben abban a rendelőben lenne érdemes megoldani, ahol a munka készült. Amennyiben ilyen mértékben emel a pótlás, esetleg el kellene gondolkodni egy új készítésében.

Emellett másodvélemény kérése mindig hasznos lehet.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk