A fogorvos válaszol

Vérdugó nélküli gyógyulás

.

Üdvözlöm10.22-én húzták ki a fogam, bal alsó 6-os. Három nap múlva kijött az úgynevezett vérdugó, és jártam is vissza az orvoshoz, kaptam antibiotikumot és gyógyszeres gézt is kaptam a sebbe. Ma voltam utojára a fogászaton, de sajnos egyértelmű választ nem kaptam a kérdésemre, hogy ez hogy fog begyógyulni? Most egy üreg van a fog helyén. Be fog nőni rendesen? Elég problémás, mert étkezéskor az étel belemegy.Előre is köszönöm a válaszát.Katalin2015.11.02

Válasz

A sebszélek felől a hám benő és kibéleli a mélyedést. Ezt követően alulról feltöltődik majd a seb ürege, de ez heteket vesz igénybe. Addig fontos a terület alapos tisztítása, az ételmaradékok eltávolítása.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk