A fogorvos válaszol

vérző bölcsességfog

Tisztel Doktor Úr/Nő!A kérdésem az lenne, hogy az normális-e hogy a növésben levő bölcsesség fogamon (jobb alsó,már látszik a teteje) vérszerű váladékot látok. A többi 3 fogam normálisen kinött, ez pedig egy kicsit fáj, és nem tudom hogy a vér (olyan mintha alvadt lenne, és nem látom folyni csak reggelente a fogamon vanminimális mennyiségű, viszont nemtudom lemosnimert újra szivárog) most a fogamból jön vagy pedig a rajta levő fogínyből amit a felső fogaim elérhetnek.Válaszát előre is köszönöm.T. Andrea

Válasz

Az előtörő fogak gyakran okoznak panaszokat (fájdalom, váladékozás, ínygyulladás), ezek, kapcsán szivároghat belőle kevés vér is. Javaslom, keresse fel szájsebészét vagy rendelőnket konzultáció céljából, tanácsos ilyenkor ellenőrizni, megfelelően tör-e elő a fog, vagy esetleg szükséges eltávolítani.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk