A fogorvos válaszol

Víz hólyag szerű a nyelv mellett

.

Üdvözlöm!
A nyelvem mellett jobb oldalon hátul pár napja megjelent egy vizholyag szerű valami. Fehér és körülötte picit pirosabb. Nem fáj. Nyelési panaszokat nem okoz. A nyelvemnél azon a területen (jobb oldalon, hátul) úgy érzem,mintha lenne valami. 3 napja corsodyl-lal öblögetek. Érdeklődni szeretnék,hogy mi lehet ez? Meddig várjak,mielőtt orvoshoz fordulok? És mit tudnék tenni, hogy elmúljon? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszukat!

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A szájnyálkahártya elváltozások diagnosztizálásához klinikai vizsgálat szükséges, pusztán a leírás alapján sajnos nem lehet véleményt alkotni. Ezért javaslom, a panaszok fennállása esetén keressen fel szájsebészeti rendelést. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk