A fogorvos válaszol

Zsibadás

H. Vivien

Kedves dr.úr/nő!
Par nappal ezelött irtam önöknek a problémámmal kapcsolatba ami a a bölcsesegfog húzása utánni zsibbadas a számon önök azt tanácsolták hogy forduljak a kezelö orvosomhoz idézem
Az alsó bölcsesség fog eltávolításnak lehet szövődménye az ajak zsibbadása. Rend szerint ez fél éven belül javulni szokott. Ezt a folyamatot számos vitaminnal/eszközzel lehet gyorsítani. Erről kezelőorvosa fogja majd tájékoztatni
Igy is tettem elmentem az orvoshoz és B vitamint irt fel azt mondta ennek idökell jó esetben elfog múlni(vannak esetek amikor nem ) de nekem semmit nem emlitetek az ún.”ezközökkről” ezert szeretném megkerdezni önöket milyen más gyógyulasi módot /ezközöket ajánlanak.
Köszönöm a választ

Válasz

Kedves Kérdező!

A B vitamin szedése jótékony hatással van az idegek regenerációjára, javaslom, hogy a terápiát folytassa. Azonban mivel anamnézisére és az adott esetre valamint a kezelésre sem látunk rá, a rovat keretei nem adnak több lehetőséget. Javaslom kontrollon rendszeresen jelentkezzen kezelőorvosánál, vagy keresse fel rendelőnket személyesen. 

Üdvözlettel

Uniklinik 

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk