A fogorvos válaszol

Zsibadás

H. Vivien

Kedves dr.úr/nő!
Par nappal ezelött irtam önöknek a problémámmal kapcsolatba ami a a bölcsesegfog húzása utánni zsibbadas a számon önök azt tanácsolták hogy forduljak a kezelö orvosomhoz idézem
Az alsó bölcsesség fog eltávolításnak lehet szövődménye az ajak zsibbadása. Rend szerint ez fél éven belül javulni szokott. Ezt a folyamatot számos vitaminnal/eszközzel lehet gyorsítani. Erről kezelőorvosa fogja majd tájékoztatni
Igy is tettem elmentem az orvoshoz és B vitamint irt fel azt mondta ennek idökell jó esetben elfog múlni(vannak esetek amikor nem ) de nekem semmit nem emlitetek az ún.”ezközökkről” ezert szeretném megkerdezni önöket milyen más gyógyulasi módot /ezközöket ajánlanak.
Köszönöm a választ

Válasz

Kedves Kérdező!

A B vitamin szedése jótékony hatással van az idegek regenerációjára, javaslom, hogy a terápiát folytassa. Azonban mivel anamnézisére és az adott esetre valamint a kezelésre sem látunk rá, a rovat keretei nem adnak több lehetőséget. Javaslom kontrollon rendszeresen jelentkezzen kezelőorvosánál, vagy keresse fel rendelőnket személyesen. 

Üdvözlettel

Uniklinik 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk