A fogorvos válaszol

Zsibbadás

T. Kitti

Tisztelt Doktor Úr/Nő
Tavaly októberben volt egy fekvő bölcsességfog eltávolításom lent bal oldalon. Komplikációk léptek fel, ömlött a vérem nem akart elállni. 1.5 óràt szenvedtek vele mire el tudták égetni az ideget . Ezek utàn a bal oldalon az ajkam és alatta plusz az ínyem is érzéketlenné vált. Jelenleg javulást nem nagyon veszek észre. Valamennyire érzek vele de sokszor inkább ha hozzá érek vagy kihúzom a szám akkor fáj.. fogmosásnál is teljesen más az ínyem , nem érzem úgy. 🙁 kérdésem az lenne, hogy így 6 hónap után is van még remény , hogy helyrejöhet? Eléggé zavaró, még arcmosásnál is 🙁 és milyen B vitamint ajánlana rá? Köszönöm

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Az idegregeneráció egy lassú folyamat, néha egy évig is eltart a gyógyulás. Van rá esély, hogy javulni fog a szövődmény. TENS idegstimuláló készüléket érdemes megpróbálni. Milgamma szedése javasolt.

Üdvözlettel: Uniklinik  

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk