A rendelőről

A mikroszkópos gyökérkezelés szakértői fogászatunkon

Mikroszkópos Gyökérkezelés (6)

Dr. Kovács Kitti

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, endodontia szakorvosa, mikroszkópos kezelések

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szereztem. Már az egyetemi évek előtt és alatt is gyakorló asszisztensként dolgoztam, hogy tapasztalatot szerezzek a konzerváló fogászat és fogpótlások területén. Fokozatosan az endodoncia került érdeklődésem középpontjába, azon belül is a mikroszkópos gyökérkezelés. Specialitásaim a betört műszerek eltávolítása, perforációk zárása MTA-val, csatornalokalizáció. A gyökérkezelésen kívül az általános fogászati feladatok (diagnosztika, tömések, szájsebészeti eljárások) elvégzését is speciális mikroszkóp segítségével végzem, mert meggyőződésem, hogy a fogászatban ez a jövő útja.Angol nyelven középfokú szinten beszélek.Szakterületem: mikroszkópos gyökérkezelés, gyökértöméscsere mikroszkóppal, betört műszerek eltávolítása mikroszkóppal.

Dr. Molnár Katalin

fog- és szájbetegségek szakorvosa, mikroszkópos kezelések

1996-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A diploma megszerzése után a Központi Sztomatológiai Intézetben kezdtem el dolgozni, ahol széles látókörre és nagy tapasztalatra tettem szert a fogak megtartó kezelésében, illetve a fogpótlások készítésében. 1998-ban tettem le a szakvizsgámat Fog- és szájbetegségek témakörben.
1998 óta az Uniklinik Fogászati Központban dolgozom, ahol lehetőségem nyílt a mikroszkópos gyökérkezelésekre szakosodni, ami mindig is az érdeklődésem középpontjában állt.
Örömömre szolgál egy olyan összehangolt csapatban dolgozni, amely pácienseink érdekeit, kívánságait messzemenően szem előtt tartva szakmailag kifogástalan munkát végezzek.

Dr. Jámbor Ákos

fogorvos, mikroszkópos kezelések

2014-ben nyertem felvételt a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karára. A hallgatói éveim alatt a fogmegtartó kezelések keltették fel a figyelmemet, közülük is elsősorban a gyökérkezelések folyamata. Ahogy egyre jobban mélyültem el a tanulmányokban, úgy lettem egyre biztosabb benne, hogy én ezzel a területtel szeretnék foglalkozni. Diplomámat 2019-ben szereztem meg, mely után azonnal megkezdtem az endodonciai szakképzésemet egy magánrendelőben, ahol legmodernebb anyagokkal és eszközökkel ismerkedhettem meg, illetve elsajátíthattam a mikroszkópos gyökérkezelések fortélyait is. Emellett 2 évet dolgoztam állami ellátásban is, így betekintést nyertem a hazai fogászati ellátás két nagy szegmensébe is, ami jelentős szemléletformáló hatással volt rám.

Büszkévé tesz az, hogy ugyanazzal a szakterülettel foglalkozhatok, mint amit nagypapám űzött hosszú éveken át, ezt az örökséget igyekszem lelkiismerettel tovább vinni, ezáltal pácienseim biztosak lehetnek benne, hogy a legnagyobb alapossággal fogom ellátni őket.

 

Kiemelt cikkek