A rendelőről

Egy fogkefe, amit jó szívvel ajánlhatunk Önnek!

Egy fogkefe, amit jó szívvel ajánlhatunk önnek

A fogászatunkat felkereső páciensek gyakran kérnek tanácsot a fogmosásra vonatkozóan. Az egyik leggyakoribb kérdés az, milyen fogkefével mossanak fogat: hagyományos vagy elektromos fogkefével. A kérdés persze arra irányul, melyikkel hatékonyabb a fogmosás. 

A válasz az, hogy mind a két fogkefével lehet hanyag és precíz munkát is végezni. Az elektromos fogkefe nagyon jól megtisztítja a fogat a lepedéktől, ám foganként 3-5 másodpercet kell szánni a fogmosásra. Sok ember túl türelmetlen ehhez. A hagyományos fogkefével több fogat is lehet egyszerre tisztítani, így hamarabb végezhetünk – ám sokan az ínnyel párhuzamosan sikálják fogaikat, és ezzel több kárt okoznak, mint hasznot.

Vagyis egyik mellett sem törünk lándzsát, inkább a precizitásra tesszük a hangsúlyt.

Ám ha valaki a hagyományos fogkeféket szereti, ezen a csoporton belül szívesen ajánljuk a Curaprox márkájú fogkeféket. Ez a márka kevésbé ismert, mint a tévében is reklámozott termékek, pedig rendelkeznek néhány igazán forradalmi újítással.

Curaprox-soksortes-kefek.jpg#asset:33115

Az egyik nagyszerű gondolat, hogy a lepedéket a puhább, ám sűrűbb sörték jóval hatékonyan tisztítják. Ezért a Curaprox fogkeféken a hagyományosnál jóval több (akár tízszer) sörte található. A nyél kialakítása is a helyes fogmosást szolgálja.

Ezenkívül a márka gondol a gyerekekre is, és innovatív szájápolási termékcsaláddal rendelkeznek. Érdemes körülnézni az oldalukon, és böngészni a termékek és jó tanácsok között.

Kiemelt cikkek