A rendelőről

Ismerje meg dentálhigiénikus csapatunk új tagját!

 novinics zsófia

Novinics Zsófia már 5 éve dolgozik nálunk, és nemrég csatlakozott a klinikai higiénikus csapatunkhoz. Készítettünk vele egy miniriportot, hogy Ön is jobban megismerhesse őt.

Mikor döntött úgy, hogy dentálhigiénikus szeretne lenni?

Mindig is vonzott az egészségügy. Érettségi után szülésznő szerettem volna lenni, hiszen nincs annál szebb, mint kisbabák világra jövetelénél segédkezni! Ám a szép és megható pillanatok mellett sok szomorú esemény is történik, és ezeket érzelmileg túlságosan megterhelőnek találtam. Ezek után döntöttem úgy, hogy megnézek néhány fogászati rendelést. És beleszerettem a szakmába! Úgy találtam, a fogászat kézügyességet, kreativitást, odafigyelést, empátiát igénylő szakma: pont nekem való.

Dentálhigiénikusként mi a legfőbb intelme, tanácsa az embereknek?

A fogkő, a nyálból kicsapódó ásványi sók lerakódása a fogfelszínen levő lepedékképződéssel együttesen komoly károkat okozhatnak a fogainkban és a fogágyban. Ezt helyes fogápolással (amit mindig szívesen elmagyarázunk és meg is mutatunk), valamint a félévenkénti fogkő-eltávolítással hatékonyan meg lehet előzni.

Mikor rendel, és hogyan jelentkezhetnek be Önhöz a páciensek?

Hétfőn délelőtt rendelek 7:30 és 13:30 között. Ezenkívül szombati napokon is fogadok pácienseket, ám ezek időpontja változó. Bejelentkezni az Uniklinik honlapján keresztül lehet, illetve telefonon: 06-1-222-9150. Ügyfélszolgálatos kollégáim készséggel állnak mindenki rendelkezésére a megfelelő időpont kiválasztásában!

Kiemelt cikkek