A rendelőről

Megünnepeltük, hogy 20 évesek lettünk

 megünnepeltük, hogy 20 évesek lettünk!

20 éve alakult meg fogászatunk. Igaz, akkor még más néven és más helyen, de a fogászati ellátásról már akkor ugyanaz volt az elképzelésünk, mint ma.

Az ünnepséget a Kopaszi-gáton tartottuk, „szűk” munkatársi körben. Ez azonban nem azt jelenti, hogy kevesen voltunk, hiszen pillanatnyilag 44 kollégával számolhatunk!

kopaszi_gaton.jpg#asset:33966

Dr. Jancsecz Péter, fogászatunk alapítója és vezető fogorvosa egy rövid, de lényegre törő beszédet mondott, amellyel megalapozta a szülinapi parti remek hangulatát. A kültéri helyszín után egy hangulatos teremben folytatódott az összejövetel.

szülinap_16.jpg#asset:33967

A márkalogóval díszített fal előtt számos munkatársunk összeállt egy-egy fotózásra az este folyamán, hogy büszkén mutassa fel a „20 évesek vagyunk” táblát.

szülinap_08.jpg#asset:33985

Közben jóízűen ettünk-ittunk, beszélgettünk, élveztük egymás társaságát, a kellemes környezetet.

szülinap_03.jpg#asset:33968

Erre különös módon nem sok lehetőségünk van a napi munka során. Az időbeosztásunk ugyanis feszes, a munkanapok pörgősek – nem hagyjuk a pácienseinket sokáig várakozni! No és számos munkatársunk már családos ember, aki a munka végeztével siet haza szeretteihez.

szülinap_10.jpg#asset:33969

Itt azonban mindenki kihasználta a lehetőséget arra, hogy még jobban megismerje kollégáit. A finom ételek-italok egyre fesztelenebbé tették a társalgást, és megalapozták a hangulatot a visszatekintésre és összegzésre.

szülinap_13.jpg#asset:33970

Dr. Jancsecz Péter ezúttal is vezető szerepet vállalt. Az ünnepi beszéd után megható percek következtek…

szülinap_11.jpg#asset:33971

Eljött ugyanis a pillanat, amikor megköszönhettük leghűségesebb munkatársainknak sokévi rendíthetetlen odaadásukat és kitartásukat. Három fogorvos kollégánk már az első, Ond vezér úti rendelőben csatlakozott hozzánk, így közel 20 éve erősítik csapatunkat!

szülinap_14.jpg#asset:33972

Dr. Molnár Katalin, a mikroszkópos gyökérkezelések szakértője, Dr. Holló Ádám fogorvos és Dr. Dr. Sass Tamás szájsebész átvehette az Aranyfokozatú Munkatárs megtisztelő címet a hozzá járó oklevéllel és apró ajándékkal együtt.

Dr. Ficzere Ildikó fogszabályozó fogorvos és Soós Tünde dentálhigiénikus kolléganőinket pedig egy-egy gyönyörű csokor virággal és egy kedves ajándékkal leptük meg: ők már több mint 10 éve fogászatunk dolgozói.

szülinap_15.jpg#asset:33973

Természetesen, mint mindenhol máshol, nálunk is előfordul, hogy egy kolléga távozik, vagy újak csatlakoznak hozzánk.

szülinap_18.jpg#asset:33975

Ám bizton állíthatjuk, hogy nálunk az ágazat átlagát felülmúlóan jó a csapatszellem, amit az is bizonyít, hogy átlagosan több mint 7 évet töltenek fogászatunkon a dolgozók (fogorvosok, dentálhigiénikusok, asszisztensek, az ügyfélszolgálat munkatársai stb.). Ez manapság igazán ritkaságszámba megy!

szülinap_02.jpg#asset:33976

Az ünnepélyes oklevélátadás után egy játékos kvízt töltöttünk ki, amely a fogászat elmúlt 20 évéből tartalmazott kérdéseket.

szülinap_21.jpg#asset:33977

A feladat könnyű volt a régi munkatársak számára, ám voltak kérdések, amelyek nehézséget okozhattak azoknak, akik csak nemrég csatlakoztak csapatunkhoz.

kvíz01.JPG#asset:33978

A kvíz kitöltése közben már magasra szárnyalt a hangulat, pedig a tetőpont csak ezután következett.

szülinap_23.jpg#asset:33979

Egy vidám vetítés keretében ugyanis régi és még annál is régebbi fotókat mutattunk a rendelő életéből.

szülinap_27.jpg#asset:33980

A mai felgyorsult világunkban már egy 10 évvel ezelőtti fotót is ősréginek érzünk – mi pedig még ennél is mélyebbre ástunk a múltban. Nem csoda, hogy némelyik kollégánknak leesett az álla!

szülinap_25.jpg#asset:33981

A jókedv átragadt minden munkatársunkra, és igazán kellemes partihangulat kerekedett.

szülinap_26.jpg#asset:33982

A kezdeti komolyságot felváltotta a derű, végül fergeteges vidámság kerítette hatalmába a kollégákat.

szülinap_19.jpg#asset:33983

De ez így van rendjén! A hétköznapok rohanásában, a napok sodrában mindenki fegyelmezetten teszi a dolgát, mégpedig igen magas színvonalon. Ám időnként meg kell állni, és élvezni kell a pillanatot: azt, hogy együtt vagyunk, hogy jó együtt dolgoznunk egy nemes cél, a szép mosolyok érdekében.

szülinap_05.jpg#asset:33984

Ez a csapat bebizonyította, hogy mind a szorgos hétköznapok, mind az ünnepi pillanatokban egy csodálatosan összetartó és jó kollektíva.

Reméljük, a következő 20 év során ugyanolyan sok örömet fogunk tudni szerezni pácienseinknek, így 2037-ben ismét a sikeres együttműködésre és a remek csapatszellemre koccinthatunk!

Kiemelt cikkek