A kezelésekről

Milyen fogászati specialisták vesznek részt a mosolytervezésben?

 specialisták csapata

A mosolytervezés 

A mosolytervezés abból a szempontból (is) különleges kezelés, hogy a páciensek még a végleges eredmény elkészülte ELŐTT kipróbálhatják, megnézhetik, milyen lesz a mosolyuk a kezelés végére. Fogászatunkon ezt egy speciális makett segítségével érjük el. Ha a páciensnek tetszik, amit a mosolytervezés ígér, akkor máris belevághatunk a kezelésbe.

Szakértők bevonása a folyamatba

Csakhogy a kívánt eredményhez nem egyetlen út vezet. Van, akinek néhány fogászati héj felhelyezésével megoldódnak a problémái, ám van, akinél teljes rehabilitációra van szükség ahhoz, hogy például a megsüllyedt vagy ferde harapását helyre tudjuk hozni. Nem megy ritkaságszámba az sem, hogy a héjak vagy koronák alkalmazása előtt fogszabályozásra van szükség. A régi gyökértömések cseréje is esedékessé válhat, illetve ínykorrekcióra is sor kerülhet.

mosolytervezes.jpg#asset:35036

Vagyis szinte minden terület specialistájára szükség lehet a kezelés végére: parodontológus, implantológus, endodontus, a fogpótlások specialistája és fogszabályozó szakember összehangolt munkája nyomán alakul ki a megújult mosoly.

Kiemelt cikkek