Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

A kezelésekről

Szájsebészet: nincs oka aggodalomra!

Szájsebészet: nincs oka aggodalomra!

A szájsebészeti beavatkozásoktól nagyon tartanak a páciensek.Természetesen egy műtét nem túl kellemes esemény az ember életében, ám szeretnénk megnyugtatni Önt: ma már nagyon biztonságos műtéti technikák és eszközök léteznek. Az Uniklinik szájsebészeti műtője minden igényt kielégít, és a legbonyolultabb szájsebészeti beavatkozásokra is készen áll. 

műtő01.jpg#asset:33480

Szájsebészeti csapatunk kiváló szakemberekből áll, akik mind a felkészültségüket, mind tapasztalatukat tekintve kiemelkedőek. A műtétek során kórházi aneszteziológusok és -assszisztensek segítik munkájukat.


A beavatkozások előtt a kezelőorvosa mindig részletesen tájékoztatja Önt az előkészületekről, a műtét lefolyásáról, a várható mellékhatásokról vagy szövődményekről. Ez utóbbiakból szerencsére egyre kevesebb van, mivel a műtéti technológia fejlődése egyre inkább a minimál invazív beavatkozásokat célozza. Ezt azt jelenti, hogy a fejlesztések célja a szervezetet minél kevésbé megterhelő beavatkozás.

Ha kérdése van a szájsebészeti beavatkozásokkal kapcsolatban, honlapunk e-fogászat részében felteheti szakembereinknek, vagy kérjen konzultációs időpontot szájsebészeinktől itt.

Kiemelt cikkek