Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Szájsebészet

Szájsebészet

A szájsebészet körébe tartozó legismertebb eljárás például a bölcsességfog eltávolítása, a foggyökerek kivétele, vagy az állcsont gyulladásos betegségeinek a kezelése. Általában akkor javasoljuk a szájsebész szakorvos felkeresését, amikor a szájban komolyabb elváltozások, például ciszta vagy sebesedés keletkezett – ezek a beavatkozások ugyanis többnyire mutéti precizitást igényelnek.

Fogeltávolítás, foghúzás 9 500 - 14 500 Ft
A szájsebészeti módszerekkel történő fogeltávolítás és foghúzás egy gyengéd, nagyon kevés roncsolással járó beavatkozás. A tiszta és precíz munkának köszönhetően a gyógyulási idő jelentősen rövidül.
Fogeltávolítás sebészeti feltárásból 29 500 Ft
A gyulladt és problémás fogak feltárása, helyük gondos kitisztítása sok fájdalomtól kíméli meg a pácienst. A kíméletes eljárásnak köszönhetően sok komplikáció elkerülhető.
Gyökércsúcs rezekció 30 000 Ft
Ez a szájsebészeti beavatkozás az egyik legeredményesebb fogmegtartó kezelés. A rezekció során a szakember eltávolítja a gyökér csúcsát és az akörüli kórosan fejlődő szövetet, így a fog megmenekül a további fertőződésektől.
Bölcsességfog sebészeti eltávolítása 29 500 - 39 500 Ft
A rossz irányba növekedő, nem előtörő bölcsességfog sok problémát okozhat, sőt, a növekedés során az egész fogsort károsíthatja. A fog eltávolításával sok fájdalmat és későbbi kellemetlenséget előzhetünk meg.
Nyálkahártya lézeres kezelése 5 000 Ft
Ezzel a szájsebészeti beavatkozással jó alapot alakíthatunk ki a későbbi implantációhoz, vagy más szájsebészeti beavatkozásokhoz is. A megfelelő lézeres kezeléssel elősegíthető a nyálkahártya sebeinek gyógyulása és a csontképződés is.

Szájsebészet

A leggyakoribb ambuláns szájsebészeti beavatkozások a következők: bölcsességfog-eltávolítás, implantáció, gyökércsúcs-rezekció, csontpótló műtétek. Tapasztalt szájsebészek csapata, high-tech műtő és korszerű digitális technológia áll pácienseink rendelkezésére.

Kapcsolódó cikk