A kezelésekről

Kivehető protézis helyett kényelmes, fix fogpótlás az All-on-4 technológiával

All on 4 implantációs fogpótlás modern budapesti rendelőnkben

Tökéletes fogsor akár egy hét alatt budapesti fogászati rendelőnkben

Mindössze két látogatás rendelőnkben a teljes fogászati megoldásért! Kösse össze budapesti utazását fogászati kezelésével! Könnyen megközelíthető helyen, a belváros forgalmát elkerülve, az M3 bevezetőtől 10 percre várjuk pácienseinket.

Teljes értékű rágás és étkezések öröme újra, kompromisszumok nélkül az All-on-4 implantációs technológiának köszönhetően!

A részleges vagy teljes foghiány ma már hatékony módon orvosolható. Nem kell beletörődnie a kivehető fogsor nyújtotta kényelmetlenségbe.

Ismerje meg az ALL-ON-4 technológia előnyeit

A foghiány, a fogak elvesztése nem csak az idősebb korosztályt érintheti, már 40-50 éves korban is felmerülhet az igény a teljes fogpótlásra. Nem is gondolnánk, hogy hány fiatal, vagy középkorú küzd a parodontitisszel együtt járó fogászati problémákkal, vagy a kivehető fogsor okozta kényelmetlenséggel.

A teljes foghiány bárkit érinthet, az All-on-4 technológiával minden korosztálynak megoldást tudunk nyújtani.

Még a legpontosabban elkészített kivehető fogsor sem tudja megközelíteni azt a felhőtlen kényelmet, amit egy implantátumokkal rögzített fogpótlás nyújthat.

A parodontitisz, azaz fogágybetegség miatti fogvesztéskor gyakran merül fel a súlyos csontvesztés, csontsorvadás problémája, ami megnehezítheti az implantátumos fogpótlás elkészítését. Sok páciens komolyabb utánajárás nélkül belenyugszik és elfogadja, hogy számára már csak a kivehető fogsor jelenthet megoldást.

Az ilyen esetekben is ideális lehet az All-on-4 vagy All-on-6 fogpótlás, ahogyan a nevéből is kiderül, ilyenkor 4 vagy 6 beültetett implantátum tartja fixen a teljes csavarozható fogpótlást. A technológia során ezek az implantátumok egy speciális szögben kerülnek beültetésre az állcsontba, ennek is köszönhetően akár azonnal terhelhetőek, így a páciens már a gyógyulási időben fix fogpótlást kaphat, még ideiglenesen sincs szükség kivehető fogsorra.

Az All-on-4 technológia még hosszú évek óta tartó foghiány, és erős csontveszteség esetében is alkalmazható!


Bővebben az All-on-4 és All-on-6 fogpótlásról


Mik a legfontosabb különbségek egy kivehető protézis és egy All-on-4 fogsor között?

A legfontosabb különbség, hogy az All-on-4 fogpótlás egy fix megoldás, tehát nem kivehető, így soha nem kell aggódnia amiatt, hogy bármikor is fogak nélkül kellene mutatkoznia.

Nem szükséges protézisragasztó hozzá, és amiatt sem kell aggódnia, hogy elmozdul a fogsora beszéd, nevetés vagy étkezés közben.

A rágás és az ízérzékelés az All-on-4 fogpótlással olyan lesz újra, mint az egészséges fogaival volt. A fogpótlásnak, mivel implantátumokkal van rögzítve, nincs szájpadlási része, ami a legtöbb kényelmetlenséget okozza a pácienseknek a kivehető fogsorok esetében. Rágás közben nem kell arra figyelnie, hogy elmozdul-e a protézise. Az All-on-4 fogpótlás nem fog elmozdulni étkezés közben, szabadon hagyja a szájpadlását, így Ön ugyanúgy élvezheti az étkezést társaságban is, mint régen.

Az alábbi előtte-utána fotókon mutatunk néhány All-on-4 technológiával készült fogpótlást, és elégedett páciens mosolyt

Évek-óta-tartó-foghiány-után-fix-megoldás.jpg#asset:58379

62 éves páciensünk 15 évig viselt kivehető fogsort az All-on-4 fogpótlás megvalósítása előtt. A felszabadult mosolya mindent elárul.

Teljes-fogpótlás-10-nap-alatt.jpg#asset:58376

54 éves páciesnsünk 20 évet fiatalodott az All-on-4 fogpótlásával

all-on-4-megoldás-fogászati-problémára.jpg#asset:58377

69 éves páciensünk visszakapta az étkezések örömét és soha többé nem kell amiatt aggódnia, hogy kivehető fogsorral kell élnie

Hogyan zajlik a beavatkozás? Mire kell számítani All-on-4 fogpótlás esetében?

A műtét mindössze másfél órát vesz igénybe. A foghúzásokkal egy időben – amennyiben van kihúzásra kerülő fog – kerülnek be a titán csavarok, majd lenyomatvétel vagy digitális 3D scannelés történik. A páciens egy héten belül megkapja a rejtett csavarokkal rögzülő, fix ideiglenes fogpótlását, így máris teljes komfortban várhatja a csontosodást és a végleges fogak elkészülését. A végleges fogpótlás körülbelül 3-4 hónap gyógyulási idő után készíthető el, mely kényelmesebb és esztétikusabb megoldást nyújt, mint az ideiglenes, a kivehető fogsorral pedig természetesen össze sem hasonlítható.

A műtét helyi érzéstelenítésben zajlik, de természetesen igény esetén, vagy orvosi ajánlásra történhet teljes altatásban is.

Kinek ajánljuk az All-on-4 technológiát?

  • Azoknak, akik teljeskörű megoldást szeretnének.
  • Azoknak, akik parodontitisszel, fogínysorvadással küzdenek.
  • Azoknak, akik a hagyományos implantátumos fogpótláshoz nem rendelkeznek elegendő csontállománnyal.
  • Azoknak, akik régóta hordanak kivehető fogsort, és szeretnének helyette fix megoldást.
  • Azoknak, akik pozitív életminőségbeni változást szeretnének.

Mennyibe kerül az All-on-4 fogpótlás?

A teljes fogpótlás, négy implantátummal és az azokhoz szükséges speciális felépítményekkel, fix, azonnal terhelhető ideglenes és végleges fogpótlással 1 735 000 HUF-tól elérhető állcsontonként.

Pontos árajánlatért keressen bennünket telefonon, vagy töltse ki bejelentkező űrlapunkat.

Kiemelt cikkek

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Szájsebészet

A leggyakoribb ambuláns szájsebészeti beavatkozások a következők: bölcsességfog-eltávolítás, implantáció, gyökércsúcs-rezekció, csontpótló műtétek. Tapasztalt szájsebészek csapata, high-tech műtő és korszerű digitális technológia áll pácienseink rendelkezésére.

Tudjon meg többet a szájsebészetről

Minősítéseink

Klinikánk az MSZ EN ISO 9001:2015 számú minőségszabvány ellenőrzött keretei között működik, annak száz százalékosan megfelelve. A rövidítés feloldása után könnyen érthetővé válik, miért vezettük be, miért is van rá szükség:

MSZ: Magyar Szabvány

EN: Európai Szabvány

ISO: International Standard Organisation- Nemzetközi Szabványügyi Szervezet

9001: A 9001-es szám jelöli azt a követelményrendszert, mindazon elvárások összességét, mely az adott cég szolgáltatásainak maradéktalan kivitelezéséhez elengedhetetlen. A Uniklinik Fogászati Központ esetében mindez pácienseink precíz és kifogásolhatatlan ellátását garantálja.

2015: A korábbi 2008-as szabvány frissített változata, új elvárásokkal, követelményekkel kiegészítve.

Az ISO szabványrendszere írásba foglaltan rögzíti orvosaink, asszisztenseink és ügyfélszolgálati munkatársaink felelősségét, valamint az irányukban felállított elvárásokat annak érdekében, hogy pácienseink igényeit minden tekintetben kielégítsék – legyen szó akár kezelésről, kontrollvizsgálatról vagy akár a mindehhez megfelelő környezet biztosításáról.

 

A fogászati implantátumokról bővebben

 

A csontállományba beültetett fogászati implantátum egy, vagy akár az összes fog hiányát pótolhatja. A fogászati implantátum első sorban a csontba kerülő titánium csavart jelenti, erre kerül a becsontosodást követően a fogászati korona, a két elemet pedig a szintén titániumból készülő felépítmény köti össze.

Tudjon meg többet az implantációról