Mosolymegújítás cirkóniumkoronákkal

 mosolymegújítás cirkónium koronákkal

Mivel keresett meg bennünket a páciens? 

Fiatal hölgypáciensünk (31 éves) hosszú évek óta húzódó fogászati problémáira keresett esztétikus és hosszú távú megoldást. Felső fogai többszörösen tömöttek voltak, ezek a tömések nem zártak, és nem voltak alkalmasak az évek során elvesztett, nagy mennyiségű foganyag stabil és esztétikus pótlására. Az őrlőfogak hiányzó csücskei továbbá nem megfelelő rágófunkciót eredményeztek. 

 

Diagnózis és javasolt kezelés

A fogzománc családi eredetű gyengesége és a fogak jelenlegi állapota miatt, valamint a kívánt esztétikai eredmény elérése érdekében fémmentes koronák készítését, valamint a régi gyökértömések mikroszkópos cseréjét is javasoltuk.
 

Hogyan zajlott a kezelés? 

A fogak előkészítése során kicseréltük a régi töméseket, ahol szükséges volt, új felépítéseket készítettünk. A mikroszkópos gyökérkezeléssel kezelt fogakat csapos felépítménnyel erősítettük meg. A gyökérkezelést dr. Kovács Kitti végezte. A kezelés során mindvégig ideiglenes borító koronát viselt a páciens, ami már esztétikailag is javulást eredményezett. Végezetül cirkóniumkoronával fedtük a fogakat.  

Holman doktornő kedvességét, tökéletes munkáját, türelmét kiemelném!

Zita (55)

Hosszú évekig egy másik, kedvezőbb árfekvésű vidéki rendelőbe jártam, de egy elrontott gyökérkezelés miatt nagy csalódás ért. A fogamon egy kialakult ciszta miatt végül a mikroszkópos gyökérkezelést ajánlották. Az eddigi kezelésekkel, amiket itt csináltattam, nagyon elégedett vagyok. Köszönöm Kovács Kitti Doktornőnek, hogy a máshol kihúzásra ítélt fogamat sikeresen megmentette, és külön köszönet Holman Ágnes Doktornőnek is a gyönyörű tömésekért!

Balázs (33)

Tegnapi napon a 10 éves kislányomnak nagyon fájt a foga és sírva jött haza 2 körül az iskolából. Bár nem volt időpontunk, a UNIKLINIK azonnal adott nekünk 19:00-re időpontot azzal együtt, hogy több akut beteg is beesett számukra és sűrű volt a nap. Mivel már nagyon szenvedett a kislány, hamarabb odamentünk és nemhogy 19:00-kor, hanem már 18:50-kor bejutottunk Dr. Holman Ágnes-hez, akitől fantasztikusan jó kezelést kapott a kislányom!! Mind lelkileg mind szakmailag körültekintő, empatikus, ugyanakkor alapos szakmai munkát végzett, mely óriási megkönnyebbülés és igazi felüdülés volt az órák óta tartó fájdalom után. Az éjszaka végig alvás volt és reggel sem fájt neki semmi, úgyhogy szeretném írásban is megköszönni a doktornőnek a remek munkát, illetve természetesen az irodában dolgozó telefonos ügyintézőnek az időpontot! J

Péter (40)

Dr. Holman Ágnes számomra kiemelkedő szaktudása, empátiája és türelme.

Petra (37)

Kapcsolódó cikkek

221124 Uniklinik15598 RET

Mikroszkópos gyökérkezelés: a fog hosszú távú kilátásai javulnak

Elolvasom
190714 bar pho uniklinik20710

Cirkonvázas kerámialeplezésű hídpótlás

Elolvasom
Esztétikus fogpótlások

Minden, amit a fogpótlásokról tudni szeretne

Elolvasom