A fogorvos válaszol

Fogkő eltávolítás

T. Klaudia

Kedves UNIIKLINIK!

Olyan kérdésem lenne, ha nem rég költöztem fel Budapestre és nem rendelkezem Társadalom Biztosítással( TB) akkor is mehetek Önökhöz, csak fizetek a szolgálatásért, jól tudom?
Fogkő eltávolításra lenne szükségem és az oldalukon láttam, hogy van részleges és van teljes. Mi a kettő közötti különbség?
Kell-e ilyen esetben külön röntgen felvételt készíteni és ha igen,mennyibe kerülne?
A vírus miatt lázat is mérnek vagy mit várhatok, ha Önökhöz megyek?

Köszönöm a válaszait és segítségét!

Tisztelttel:
Tóth-Wunderli Klaudia

Válasz

Kedves Klaudia!

Mi magánrendelő révén kizárólag fizetős szolgáltatást biztosítunk.

Részleges fogkő eltávolítás pl. kiterjedt foghiányoknál szoktunk végezni. Amennyiben Önnek fogai megtartottak, úgy teljes fogkőszedésre lesz szüksége. Annak mennyisége, illetve a szájhigiéne állapota alapján akár két alkalom is elképzelhető.

Természetesen a recepción a jelenleg érvényben lévő kormányrendeletnek megfelelően lázat mérünk, illetve ki kell töltenie egy Corovinus anamnézist is.

Időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk