Kozmetikai Fogászat

Az ápolt megjelenés ma már elképzelhetetlen ápolt fogsor nélkül. A rendszeres fogmosás és a különböző otthon alkalmazható fogászati termékek használata azonban önmagában még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy a mosolyunk szép maradjon.

Fogfehérítés

A fogfehérítés célja, hogy a páciens világos színű, természetes árnyalatú fogsorral mosolyoghasson a világra. Ezt a fogászati kezelést főleg akkor ajánljuk, ha semmilyen más alaki, vagy funkcionális rendellenesség nem áll fent.

Opalescence BOOST rendelői fogfehérítés

Az Opalescence Boost professzionális fogfehérítés során a fogak külső felületére aplikált gélt lámpával megvilágítva a zselében levő hatóanyag – hidrogén-peroxid – aktiválódik, és a felszabaduló aktív oxigén egyenletesen eltávolítja a fog keményszöveteiből az elszíneződést.

140 000 Ft
Fogfehérítő szett otthoni fogfehérítéshez

Az otthoni fogfehérítés során, a páciens a rendelőben kapott professzionális fogfehérítő anyagot a fogsorra pontosan illeszkedő műanyag sín segítségével helyezi fel fogaire kényelmesen, otthonában.

57 500 Ft / állcsont

Fogkőeltávolítás

A depurálás, vagy fogkőeltávolítás során egy ultrahangos készülékkel letisztítjuk a fogról a rárakódott fogkövet és lepedéket. Ennek a fogászati eljárásnak nem csak az esztétikában, de néhány komoly betegség megelőzésében is nagy szerepe van.

Részleges fogkő-eltávolítás
19 000 Ft
Teljes fogkő-eltávolítás
27 500 Ft
Részleges fogkő-eltávolítás Prophyflex használatával
27 500 Ft
Teljes fogkő-eltávolítás prophyflex használatával
35 000 Ft
Injekció dentálhigiéniai kezeléshez
4 500 Ft / ÁLLCSONT
Irányított biofilm terápia (Guided Biofilm Therapy®)

Az irányított biofilm terápia a dentálhigiéniai kezelés legmodernebb változata. A kezelés célja az íny feletti és íny alatti biofilm alapos és rendkívül kíméletes eltávolítása.

A kezelés igénybevétele parodontológiai konzultáció alapján javasolt.

47 500 Ft

Fogékszer felhelyezése

A fogékszer egy olyan apró kő, amely egy egészséges mosolyt még csillogóbbá tehet. A fogékszert csak teljesen hibátlan, fogászati szempontból tökéletesen karbantartott fogra lehet felhelyezni. A kő felragasztása előtt sokszor fogfehérítésre és fogkőeltávolításra is szükség van.

Fogékszer felhelyezése (ékszerrel együtt)

A kő felhelyezése során olyan technológiát alkalmazunk, hogy a fogzománc ne sérüljön. Ez a módszer az esztétikus tömések készítésénél használatos ragasztórendszer. Amennyiben Ön megunja fogékszerét, maradéktalanul eltávolítható a fog felszínéről.

60 000 Ft

Dentálhigiénia

A dentálhigiénia a szájüreg egészségének védelmét szolgálja olyan kezelések formájában, amelyeknek elsődleges célja, hogy megteremtsük a szájüreg tisztaságát a fertőzések elkerülésének érdekében. A dentálhigiéniás kezelések közé tehát elsősorban a fogtisztító, fogregeneráló és fogkozmetikai beavatkozásokat soroljuk.

Gyakori kérdések

A kezelésről részletesen is olvashat. Az alábbi oldalon összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat kérdés - válasz formátumban.

Elolvasom
Dentálhigiénia
-