Kozmetikai Fogászat

Fogfehérítés

A fogfehérítés célja, hogy a páciens világos színű, természetes árnyalatú fogsorral mosolyoghasson a világra. Ezt a fogászati kezelést főleg akkor ajánljuk, ha semmilyen más alaki, vagy funkcionális rendellenesség nem áll fent.

Opalescence BOOST rendelői fogfehérítés 132 500 Ft

A fogak külső felületére aplikált gélt lámpával megvilágítva a zselében levő hatóanyag – hidrogén-peroxid – aktiválódik, és a felszabaduló aktív oxigén egyenletesen eltávolítja a fog keményszöveteiből az elszíneződést.

Fogfehérítő szett otthoni fogfehérítéshez 47 500 Ft / állcsont

Fogkőeltávolítás

A depurálás, vagy fogkőeltávolítás során egy ultrahangos készülékkel letisztítjuk a fogról a rárakódott fogkövet és lepedéket. Ennek a fogászati eljárásnak nem csak az esztétikában, de néhány komoly betegség megelőzésében is nagy szerepe van.

Részleges fogkő-eltávolítás 11 000 Ft
Teljes fogkő-eltávolítás 22 500 Ft
Részleges dentálhigiéniai kezelés Prophyflex használatával 22 500 Ft
Professzionális fogtisztítás erős elszíneződések esetén 29 000 Ft
Irányított biofilm terápia (Guided Biofilm Therapy®) 42 500 Ft

Az irányított biofilm terápia a dentálhigiéniai kezelés legmodernebb változata. A kezelés célja az íny feletti és íny alatti biofilm alapos és rendkívül kíméletes eltávolítása.

A kezelés igénybevétele parodontológiai konzultáció alapján javasolt.

Fogékszer felhelyezése

A fogékszer egy olyan apró kő, amely egy egészséges mosolyt még csillogóbbá tehet. A fogékszert csak teljesen hibátlan, fogászati szempontból tökéletesen karbantartott fogra lehet felhelyezni. A kő felragasztása előtt sokszor fogfehérítésre és fogkőeltávolításra is szükség van.

Fogékszer felhelyezése (ékszerrel együtt) 30 000 Ft

A kő felhelyezése során olyan technológiát alkalmazunk, hogy a fogzománc ne sérüljön. Ez a módszer az esztétikus tömések készítésénél használatos ragasztórendszer. Amennyiben Ön megunja fogékszerét, maradéktalanul eltávolítható a fog felszínéről.

Dentálhigiénia

A dentálhigiénia a szájüreg egészségének védelmét szolgálja olyan kezelések formájában, amelyeknek elsődleges célja, hogy megteremtsük a szájüreg tisztaságát a fertőzések elkerülésének érdekében. A dentálhigiéniás kezelések közé tehát elsősorban a fogtisztító, fogregeneráló és fogkozmetikai beavatkozásokat soroljuk.

Gyakori kérdések

A kezelésről részletesen is olvashat. Az alábbi oldalon összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat kérdés - válasz formátumban.

Elolvasom

Kozmetikai fogászat

Az ápolt megjelenés ma már elképzelhetetlen ápolt fogsor nélkül. A rendszeres fogmosás és a különböző otthon alkalmazható fogászati termékek használata azonban önmagában még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy a mosolyunk szép maradjon.

Kapcsolódó cikk

Kapcsolódó cikk