A fogorvos válaszol

Fogszabályozó mélyharapás

S. Rita

Tisztelt Doktornő /Doktorúr!

Tavaly novemberben a fogorvosommal elkezdtünk egy fogszabályzást clearalign nevezetű sínekkel. A végére is értünk szinte, amikor olvastam a mélyharapásról, és rájöttem, hogy nekem is ez van. A felső metszők zárt állapotban szinte teljesen rátakar az alsó metszőkre. Előtte ezt nekem egyik fogorvos sem mondta. Azt szeretném kérdetni, hogy Ön szerint elfogadható e, hogy a fogorvosom bele kezdett így a fogszabályozásba,hogy nem szólt erről a problémáról. Sok pénzt fizettem érte nagyon, és most úgy tűnik kezdhetem előről az egészet valahol máshol. Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Mivel sem a fogszabályzó kezelése előtti fogászati státuszát, sem a kezelés utáni állapotot személyesen nem láttuk ezért korrekt, megalapozott véleményt nem tudunk adni a leírtak alapján. Igazságügyi szakértő felkeresését javasoljuk, aki iránymutatást tud adni a korábbi információk, röntgen felvételek és orvosdokumentáció alapján. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk