A fogorvos válaszol

Fogtömés

.

Jó napot,a segítséget szeretném kérni mult héten fogorvos nál voltam és kèt fogamat betömték fehér fogtöméssel sajnos vissza kellet memmem mivel az eggyik fogam nál magas volt a fogtömés a dr kétszer csiszolta belőle most nem zavar de miután haza értem és megnétem a tükör ben ugy vettem észre mint ha tulsokat tuszolt volna belőle hátsó fog!

Válasz

Kedves Kérdező!

Amennyiben valamilyen problémája van a készült fogtöméssel (fájdalom, vagy esztétikai probléma) úgy kérem ismét jelentkezzen a beavatkozást végző kollégánál. Látatlanban, az esetet nem ismerve az Ön leírása alapján sajnos nem fogunk tudni segíteni Önnek.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk