A fogorvos válaszol

Hogyan kell helyesen fogat mosni?

.

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan kell helyesen fogat mosni? Mi a helyes fogmosási technika? Van erről valami összefoglaló anyaguk? Nagyon szépen köszönöm válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező! Különösen örülök a kérdésnek, mert nem ritka eset, hogy valaki nem a helyes fogmosási technika alkalmazásával mos fogat. Pedig ez igen fontos kérdés, hiszen a helytelen fogmosás számos panasz oka lehet, akár betegségek kialakulásának is megágyazhat. A legfontosabb, hogy ne vízszintes sikáló mozdulatokkal, hanem körkörösen sepregetve tisztítsuk meg a fogakat. A helyes fogmosási technika további részleteiről érdemes megkérdezni egy dentálhigiénikust személyesen. A honlapunkról pedig ezt a részletes leírást ajánlom szíves figyelmébe.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk